kakaovaj3.jpg

 

 

Miért növényi olaj?

Azért, mert a biokémiai felépítésük nagyon hasonlít a bőr zsíranyagaihoz. Tisztítanak, hidratálják, védik, regenerálják és megnyugtatják a problémás bőrfelületet.

Oliva olaj, vagy folyékony arany. A száraz, igénybe vett bőr legjobb gyógyszere. Helyreállítja a legszárazabb bőrt is, a belőle készült szappanok mindennapi használata során visszaáll a bőr fiatalos rugalmassága, vízháztartása. Allergiások és ekcémásoknak ajánlott!

oliva.jpg

 

 

 

Mandula olaj bázis olajként nagyon sok területen alkalmazzák. Masszázsolajok alapja, ezeken kívül sokféle kozmetikumban megtalálható. Minden bőrtípusra, de az olaj zsírossága miatt kifejezetten a száraz, igénybe vett bőrre ajánlott. Számos babaápolási

 

 

 

 

termék alapanyaga.mandula.jpg

 

 

 

Kókusz olaj

 

 

 

kokusz.jpg Természetes UV szűrővel rendelkezik, a szappanoknak jó habzást biztosít, valamint a tisztító tulajdonsága is kiváló. De beszéljen helyettem ez a link:http://www.tutitippek.hu/blog/kokusz-olaj.php . Jó böngészést kívánok. Itt jegyzem meg, hogy a VCO kókuszolaj nálam is kapható elérhető(BB) áron!

 

 

 

 

 

Jojoba olaj. A jojobabokor diójából sajtolják,"folyékony viasznak" is nevezik. E-vitamint tartalmaz. Szabályozza a természetes savvédő réteget és elősegíti a bőrsejtek megújulását. Bársonyosan lággyá varázsolja a bőrt, hosszantartóan fiatalossá és rugalmassá teszi. Napolajpótlékként 4-es faktorig alkalmazható. Kitűnő masszázsolaj.

 

 

 

Sárgabarackmag-olaj nagyon tápláló, óriási az A-vitamin-tartalma, ezért hihetetlenül jó a vízhiányos, a kényes, valamint az öregedő és az érzékeny bőrre. Megnyugtatja a száraz, illetve a gyulladásos bőrt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet